Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов Член :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
    Щом си я взел щото била евтина - продавай я... не ти трябва... вземи някое бмв и си бръмчи заедно с него!

Тази кола е за фенове - явно не я заслужаваш.
    Аз когато съм карал Алфа... Ти ше ми говориш за фенове...

Взел съм я да ми върши работа, това че колата има недостатъци, колкото и да съм фен те няма да изчезнат Или викаш, да си затварям очите щото разбираш ли съм големия фен

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:42 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Няма нужда да отказваме човека с грубо отношение. Щом колата е купена оттук, твърде вероятно е доста амортизирана. Щом има желание, ще я стегне и ще я кара с кеф.
    Колегата няма как да ме откаже, щото като го гледам на колко години е, аз съм имал Алфа преди той да е чул за марката сигурно. Ама добре се е изказал, нали е голем фен.

Comment

ja. ти да не си към 60-те?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
        хм това не звучи добре
        тя е кораб, но по завоите е като спортна кола, няма никва грижа ... ако ти се клати... много е вероятно да има кво да се прави по нея
        Подкрепям. И не виждам защо така атакуваха човека, неподдържана 166 си е кочина и няма нищо общо с поддържаните. На негово място ще ида в някой от сервизите да я огледат отдолу, така ще знае защо се люлее.
        Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
        HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
          Подкрепям. И не виждам защо така атакуваха човека, неподдържана 166 си е кочина и няма нищо общо с поддържаните. На негово място ще ида в някой от сервизите да я огледат отдолу, така ще знае защо се люлее.
          Абе не клати много, предполагам е от амортисьорите, които ще сменя още тази седмица. Явно колата до сега само е карана... Нямах много голям избор при покупката, имаше точно 2 обяви на коли с този мотор. Скочих смело но пък мисля, че след около месец това ще е една от най добрите 166-ци по пътищата
          Last edited by ja.; d.m.y г., 14:02.

Comment

Честито за добрата машинка - мисля, че като я стегнеш бързо ще забравиш за тези първоначални кахъри... много е криво като попаднеме на кола, която предишния собственик е третирал като обикновено колело..
            Возя се с 159 1.9 JTDm 150
            Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от ja. Покажи съобщение
              Абе не клати много, предполагам е от амортисьорите, които ще сменя още тази седмица. Явно колата до сега само е карана... Нямах много голям избор при покупката, имаше точно 2 обяви на коли с този мотор. Скочих смело но пък мисля, че след около месец това ще е една от най добрите 166-ци по пътищата
              Дано стане за месец. Аз като гледам - отнема си време. Вкараш при единия майстор, после при другия, решиш нещо друго да правиш, дотрябва ти за уикенда... и вече два месеца не мога да оправя "всичко"

Задължително я закарай на оглед отдолу, сам може само да гадаеш кое е за смяна и кое ще изкара още 20 000...
              Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
              HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                Щом си я взел щото била евтина - продавай я... не ти трябва... вземи някое бмв и си бръмчи заедно с него!

Тази кола е за фенове - явно не я заслужаваш.
                О,само че мнооого си се объркал
                Дали е фен или не ,може да казваш ако познаваш човека
                Със сигурност знае какво и защо си е купил(съответно знае ,че ще има доста разходи
                хи-хи,след БМВ и СААБ 9000 подръжката на 166 ще му се стори евтина
                Просто сподели какво не му харесва,ама не-дай да го изядем...
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Написал съм заради това, което съм видял че е написал колегата. Кой колко е фен и от кога е чувал е друга бира. Успех с това да я направиш по твой вкус колега.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Working...
                  X